Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruzissa on useita herkullisia ravintoloita lähteä niin lounaalle kuin illallisellekin. Alle olemme koonneet muutamia suosittelemiamme ravintoloita:

Regulo

Reguloa pidetään yhtenä kaupungin muodikkaimmista ravintoloista, ja se sijaitsee ihanassa, tyypillisessä kanarialaisessa rakennuksessa sivukadun varrella, kivenheiton päässä Plaza del Charcolta.

Tämä ravintola on oivallinen vaihtoehto, mikäli haluat esimerkiksi juhlia syntymäpäivää tai jotain muuta merkkipäivää tai muuten vain juhlistaa lomaasi.

Hyvä ja henkilökohtainen palvelu yhdistettynä laajan ruokalistan antimiin - tapaksia ja herkullisia liha- ja kalaruokia. Pöytävaraus on suositeltavaa.

Avoinna maanantai-lauantai klo 12.30–15.30 sekä 18.30–23.00. Sunnuntaisin suljettu. 

Osoite: Calle San Felipe, 16.

P. +34 922 384 506

La Casona

Plaza del Charcolla sijaitsevan ravintolan ruokalistalla on kaikkea mahdollista tapaksista erinomaisiin liha- ja kalaruokiin.

Huolimatta siitä, päätätkö istua tunnelmallisella terassilla torin laidalla, vai kauniilla sisäpihalla, tekee ravintolan hurmaava ilmapiiri sinuun varmasti vaikutuksen. Muutamia kertoja viikossa on luvassa livemusiikkia parin tunnin ajan.

Osoite: Plaza Charco, 13.

P. +34 922 373 422.

Casa Pablo

Tyypillinen kanarialainen korttelikapakka, jossa huomaat, että valkoisia liinoja ja hienoja kattauksia ei tarvita.

Mahtavan hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Tarjolla on kaikkea mahdollista kanarialaisista erikoisuuksista ja tapaksista perinteisiin à la carte -annoksiin.

Avoinna joka päivä klo 09.30–23.00.

Osoite: Avenida Venezuela, 9.

P. +34 922 382 905

Rustico

Ravintola sijaitsee erinomaisella paikalla, "kerros" San Telmon rantakadun alapuolella ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle ja Lago Martianezin merivesialtaille.

Perinteinen ruokalista, laadukasta ruokaa ja hyvä palvelu.

Avoinna joka päivä klo 13.00–23.00.

Osoite: Calle Quintana.

P. +34 922 373 792.