Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Matkalla lasten kanssa

Teneriffa on hyvä ja turvallinen paikka lapsille. Los Cristianoksen ja Playa de las Américasin rantapromenadit ovat leveitä ja siellä pääsee helposti liikkumaan lastenrattaiden kanssa. Siellä täällä on kiipeilypaikkoja ja trampoliineja hieman isommille lapsille. Rannat sopivat hyvin myös lapsille ja koko perheelle sopivia retkikohteita on paljon.

Lapset ovat aina myös tervetulleita ravintoloihin. Tarjoilijat juttelevat pienimmille ja ujuttavat mielellään tikkareita hieman vanhemmille. Lasten makuun sopivia ruokia on aina myös tarjolla, kuten esimerkiksi ranskalaisia, hampurilaisia tai kanaa. Myös monet espanjalaiset tapakset ovat yleensä lasten makuun, kuten esim. tortillat. Kutsu sitä perunamunakkaaksi, niin siitä tulee helpommin ymmärrettävää.

Lastenruoat ja vaipat
Lastenruokia ja vaippoja voi ostaa useimmista suuremmista ruokakaupoista sekä hyvin varustetuista apteekeista. Edullisimmat hinnat ovat Mercadonassa ja Hiperdinossa. Suomeen verrattuna purkkiruokien valikoima on suppeampi. Puurojauheet samoin kuin useimmat hedelmäsoseet sisältävät usein sokeria. Valmiita vellejä ei ole, mutta voit sekoittaa vellijauhetta äidinmaidonvastikkeeseen.

Little Canary -lasten tarvikkeiden vuokraus
Little Canary -liike on erikoistunut lapsille suunnattuihin tuotteisiin, kuten leikkikaluihin, UV-suojan sisältäviin vaatteisiin sekä vauvan varusteisiin. Heillä on runsaasti vuokrattavia tuotteita. Autamme sinua vuokraamaan tarvittavat varusteet halutessasi.

Huvipuistoja

Loro Parque
Kannattaa ehdottomasti käydä Loro Parquessa, joka sijaitsee Puerto de la Cruzissa. Puistossa on maailman kattavin papukaijakokoelma. Täällä esitetään myös maailmanluokan delfiini-, merileijona- ja papukaija-showt, ja puiston uutuus on miekkavalaiden oma esitys! Kiertele puistossa ja nauti ympärilläsi olevasta luonnosta. Alueella on myös useita ravintoloita sekä matkamuistomyymälä. Tänne kannattaa tulla koko perheen voimin.

Siam Park
Hiljattain avattu Siam Park Etelä-Teneriffalla antaa aivan uuden ulottuvuuden sanalle "vesipuisto". Kyseessä on Euroopan suurin teemapuisto vesileikkeineen ja todellinen lomaseikkailu koko perheelle. Puistossa on mahtavia vesiliukumäkiä, mukavia leikkipaikkoja ja Tropical River, mahtava liidunvalkoinen hiekkaranta. Thaimaa on koko puiston kantava teema ja täällä pääset hyppäämään suoraan sisälle seikkailujen eksoottiseen maailmaan, joka on täynnä vanhaa Itämaiden mystiikkaa.

Leikkipaikat
Leikkipaikat eivät vastaa tasoltaan kotimaan leikkipaikkoja. Niiden kunnossapidosta huolehditaan kyllä, mutta tarkista kuitenkin keinujen ja liukumäkien kunto ennen kuin lasket lapset leikkimään niillä. Espanjalaiset lapset ja heidän isovanhempansa tapaavat mielellään kirkon edustalla olevalla aukiolla. Lasten pelatessa jalkapalloa ja Gameboy-pelejä sekä pyöräillessä vanhempi väki vaihtaa kuulumisia.